Cine suntem?

Am pornit cu o misiune

Primele idei au fost puse in aplicare in 2020 cand am decis sa cream o platforma digitala unde cei mai mancaciosi puteau comanda online de la restaurantul preferat.

Fara o aplicatie mobila am decis sa o facem cu dragoste printr-o platforma usor de accesat. Cateva click-uri iar comanda sa fie pe drum.

Unde suntem si ce mai facem?

Mereu mai aproape

Am reusit in acelasi an sa ne extindem in cateva orase cum ar fi Constanta, Medgidia dar si Mangalia, pentru a fii mai aproape de fiecare dintre clientii care erau curiosi de serviciile noastre.

Echipa Noastra

Atenti la detalii

Cu o echipa dedicatasi atenti la mici detalii, facem ca procesul comenzilor sa fie mai usor si mai sigur pentru ca fiecare client sa se bucure de fiecare comanda in cateva click-uri distanta.

Oferte pe bune

Parteneri si restaurante

Lucram la a oferi cele mai bune oferte care sa ajunga la toti clientii E-Apetit dar si la toti Partenerii nostrii. Fiecare oferta o procesam si o trecem printr-un filtru sigur si eficient pentru a face totul posibil si usor de utilizat.

Cum comand?

Platforma care face schimbarea!

De pe orice dispozitiv am lucrat la a face totul mai clar si mai eficient in a comanda fara a avea nevoie de o aplicatie. Nu este nevoie sa ai instalat cand ai un browser.

Poti utiliza si mai eficient adaugand scurtatura site-ului pe ecranul principal, acesta este motivul pentru a comanda mai eficient.

Cum ma inscriu?

Devin-o Partener

Ca si partener E-Apetit, ai multe beneficii pe care ti le putem oferi de la vizibilitate mare si pana la oferte exclusive create special pentru tine.

Un pas important este sa structuram un plan eficient pentru a ajunge la clienti noi prin oferte, vizibilitate si avantaje fara alte comisioane ascunse.

 

Ai un restaurant?

Devin-o partener E-apetit si hai sa colaboram pentru a iti creste vizibilitatea pe platforma noastra si a crea cele mai bune oferte. Totul este la degetul mic.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.